Путовања - понуде

ПУТОВАЊA:

www.mayaktours.com

 

 

OBAVEŠTENJE

....................................................................................................................................................................................................................

Sindikat JSO UKCS obaveštava sve članove da smo obezbedili i ove godine  preko 200 vaučera za svoje članove za rekreativne odmore  u vrednosti od 15 000,00 din

Potrebno je da nakon dobijanja Sindikalnog vaučera u vrednosti od 15 000,00 din, od vašeg predstavnika Sindikata, zovete "Logos Naj" i dogovarate destinaciju, sa eventualnom doplatom za aranžman koji budete odabrali za vas i eventualno za vaše članove porodica.

U ponudi

 BANJE I PLANINE U SRBIJI , MORE CRNA GORA, GRČKA, TURSKA, ALBANIJA,ŠPANIJA

 

011/ 361-7753-   011/ 361 35 89

Izabrani aranžman otplaćujete u ratama, putem administrativne zabrane.

Srdačan pozdrav

''LOGOS NAJ''

..........................................................................................................................................................................................

Svi ostali članovi koji nisu dobili vaučer mogu koristiti sve iste aranžmane po veoma povoljnim uslovima.

...............................................................................................................................................................................

PONUDA LOGOS 2023 

 

 

 

 

 

 

ODMORI 2017.GOD

LOGOS NAJ.......................SARAJEVSKA 25...........................0113617753

www.omniturs.rs..................OMNITURS

www.lordtravel.rs ................LORD TRAVEL

www.montesol.rs   .............. MONTE SOL

www.mozaik021.rs ..............MOZAIK

 

 

.....................................................................................................................................................................................................................

15.-19.septembar 2016 ili 22.-26. septembar 2016
(na bazi 2 polupansiona)
1.dan(četvrtak) BEOGRAD -TRST
Polazak iz Beograda u 21.00 h sa parkinga preko puta O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina N. Beograd. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraće pauze.2.dan (petak) TRST-PALMANOVA- LIDO DI JESOLO
Dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Odlazak u veliki trgovački centar Palmanova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo, smeštaj u hotel i slobodno vreme za odlazak na plažu.Večera. Noćenje. 3.dan (subota) LIDO DI JESOLO – PADOVA –VERONA - LIDO DI JESOLODoručak. Slobodan dan za kupanje ili fakultativno: odlazak za Padovu, u kojoj se nalazi stari univerzitet, kao i druga botanička bašta na svetu. Danas je to grad sa elitnom industrijom i veoma značajnim medicinskim institucijama. Zadržavanje na najvećem gradskom trgu i obilazak crkve San Antonio Apolinare. Nastavak puta za Veronu. Obilazak grada Romea i Julije: Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalidjeri, Romeova kuća i Julijin balkon.. Slobodno vreme do 18.00 h. kada je predviđen povratak za Lido di Jesolo. Dolazak u hotel. Večera. Noćenje.4.dan(nedelja)LIDO DI JESOLO –VENECIJA - BEOGRADDoručak. Dolazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke Republike (IX-XVIII vek), Bazilike Sv. Marka sa mozaicima, Duždeve palate, Mosta uzdisaja, Mosta Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d'Oro jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća" zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme do 17.00h.Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak puta za Beograd sa usputnim pauzama radi odmora.Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima-ponedeljak (oko 04.00 h)
CENA ARANŽMANA: 89 € po osobi
79 € za uplate u celosti
Doplata za 1/1 sobu 30 eura

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase, visokopodni ili dabldeker / audio, video, klima/
- smeštaj u hotelu 3* u Lido di Jesolu na bazi 2 polupansiona (doručak - buffet samoposluživanje+ večera/klasičan meni )
- obilazak Venecije u pratnji vodiča
- organizaciju i vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:
- brodsku kartu i check point Punta Sabioni - Venecija - P.Sabioni....15 € , deca do 12g. plaćaju 10€
- međunarodno zdravstveno osiguranje za putnike do 70 god. starosti je 470,00 po uslovima UNIQA osiguranja
- fakultativni izlet Verona – Padova ...20 € Min. za realizaciju fakultative je 25 osoba
- ulaznice za muzeje
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: na 10 mesečnih rata putem administrativne zabrane : Prijave do 15 avgusta 2016.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Minimum za realizaciju aranžmana je 70 putnika.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu/ usled objektivnih okolnosti.
ZA OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL travelLicenca OTP 019/2016

LOGOS NAJ - Goca ili Tanja 011/361-7753; 361-3589

 


 13. „DANI MEDICINARA"
MILANO - ĐENOVA - SERAVALE - KOMO - LUGANO
13-17. oktobar 2016. (5 DANA)
1.DAN ( 13.10.2016.): POLAZAK – HRVATSKA – SLOVENIJA
Polazak iz Beograda u 14:00 h sa stanice Buvljak (Novi Beograd). Putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora.Noćna vožnja.

2. DAN ( 14.10.2016.): ITALIJA – MILANO
Nastavak puta preko severne Italije ka Milanu. Po dolasku u Milano razgledanje i upoznavanje sa glavnim gradom lombardijske regije i drugim gradom po veličini u Italiji. Milano se smatra modnom prestonicom, centrom industrije i fudbala. Obilazak: zamak Sforca – nekadašnje sedište čuvenih milanskih porodica, Milanska Katedrala – jedan je od najboljih primera gotičke arhitekture u Svetu, Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska Skala – operska kuća. Slobodno vreme za individualno upoznavanje grada. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. NOĆENJE.

3. DAN ( 15.10.2016.): MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO
DORUČAK. Slobodan dan za individualno razgledanje grada ili mogućnost fakultativnog izleta za Đenovu – glavni grad Ligurijske regije i velika luka u Ligurijskom zalivu, grad Kristofera Kolumba... Po dolasku sledi razgledanje grada: Katedrala Sv. Lorenca, trg Ferari, Opera, Duždeva palata, kuća Kristofera Kolumba... Nakon razgledanja kraće slobodno vreme. U popodnevnim satima polazak ka Milanu i odlazak u outlet Serravale. Slobodno vreme za kupovinu. Povratak u Milano u večernjim satima. NOĆENJE.

4. DAN ( 16.10.2016.): MILANO – COMO (Lago di Como) – LUGANO
DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska na jezero Como i grad Como. Treće jezero po veličini i jedno od mondenskih mesta u Italiji. Mogućnost fakultativne vožnje brodićem po jezeru. Slobodno vreme za šetnju ulicama Coma. Nakon obilaska jezera Como postoji mogućnost obilaska i jezera i grada Lugano u susednoj Švajcarskoj. U neverovatnom prirodnom krajoliku smestila se ova prirodna i kulturna oaza. U poslepodnevnim časovima povratak ka Milanu. Nastavak puta preko severne Italije i Slovenije sa kraćim zadržavanjima radi odmora i graničnih procedura. NOĆNA VOŽNJA.

5. DAN ( 17.10.2016.): HRVATSKA - SRBIJA
Nastavak putovanja preko Hrvatske do Srbije. Očekivani dolazak na mesto polaska je u podnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA: 115€
( plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti )

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
- smeštaj u Hotelu Ih Lorenteggio **** (2 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/3 sobama
- obilaske prema programu
- troškove organizacije i vođenja aranžmana
- usluge licenciranog vodiča grupe
- ukupno noći: 2
- ukupno dana: 5

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 5 € po noćenju / po osobi
- ulaznice i fakultativne izlete
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust):
- Đenova i outlet Seravalle – 30 € / 17 € deca do 18 godina
- Seravalle (samo za one koji žele outlet, a neće do Đenove) - 15 €
- Jezera Komo i Lugano – 25 € odrasli / 15 € deca
- Vožnja brodom po jezeru Komo – 10€ / 8€ deca

Organizacija putovanja T.A. Ivontravel
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja T.A. Ivontravel

Ви сте овде: ЈСО Путовања